GAME ACCESSOIRES

Waarom game accessoires?

Gamen gaat om het genieten en natuurlijk het winnen. Game accessoires zijn belangrijk om het gamen makkelijker te maken en de belevenis te vergroten. Daarnaast kan je met kwalitatief goede game accessoires het gamen langer volhouden en krijg je minder last van klachten zoals een muisarm.

hooverboord - spelletjesvoorjou.nl

Met het Denver hoverboard DBO-6500 MK2 wit kun je lekker rondscheuren op een veilige en verantwoorde wijze. Ontdek je omgeving op deze balance scooter! Het board beweeg en bestuur je met je voeten. Je kan alle kanten op bewegen: vooruit, achteruit, links, rechts of een spin maken van 360 graden.

gamestoel - spelletjesvoorjou.nl

De Air Force is te gebruiken met alle grote consoles zoals de Playstation2®, Playstation3®, Xbox®, Xbox 360®, Wii™, Wii U™, Mac® en natuurlijk de PC. Door het hoge niveau van realisme wordt deze Playseat onder andere gebruikt bij het trainen van echte piloten.

gamestoel2 - spelletjesvoorjou.nl

De Gran Turismo is te gebruiken met alle grote consoles zoals de Playstation2®, Playstation3®, Xbox®, Xbox 360®, Wii™, Wii U™, Mac® en natuurlijk de PC. De speciale zwarte coating is bedoeld om het frame te beschermen en zorgt voor een duurzame laag die beschadigingen voorkomt.

gamestoel3 wit - spelletjesvoorjou.nl

De Evolution Wit is te gebruiken met alle grote consoles zoals de Playstation2®, Playstation3®, Xbox®, Xbox 360®, Wii™, Wii U™, Mac® en natuurlijk de PC. De speciale coating is bedoeld om het frame te beschermen en zorgt voor een duurzame laag die beschadigingen voorkomt.