CD KEY

Over CJS CD Keys

Welkom bij CJS D Keys. Wij zijn wereldleider in keydistributie, verkoop van steam Keys, Origin Keys, Ultraviolet Film Codes, Battle.net Keys, en vele andere digitale download keys! Wij verkopen de nieuwste PC games als digitale downloads met 30-50% korting op de verkoopprijs.

Klik hier voor onze beoordelingen te lezen en zien wat onze klanten van ons vinden!

Sinds de lancering van onze website in November 2009, is het gelukt om de best mogelijke prijzen en de snelste mogelijke service voor instant downloads te leveren.
Wij zijn bekend voor het verstrekken van onmiddellijke levering, dankzij ons in-house ontwikkelde Autokey systeem, dat automatisch de unieke activatie-codes naar onze klanten direct na hun betaling verstuurd. Hierdoor kunnen klanten de zelfbediening ervaren. Gewoon het spel kopen, plaats de key in de bijbehorende download manager (zoals Steam of Origin), en start downloaden! Het is zo eenvoudig.

Wat precies verkoop CJS CD Keys?

Wij verkopen CD Keys  voor de nieuwste PC games. Een CD-Key is een unieke reeks cijfers en letters, die kan worden gebruikt voor het activeren van een digitale download van een spel. De authenticatie Keys kunnen online worden ingevoerd  en kun je een game toevoegen aan uw ‘digitale download bibliotheek’, waaruit u uw gekochte spel kunt downloaden. Wij bieden echte, verzegeld en gloednieuwe PC games aan voor bodemprijzen. Beelden van de activatie-codes zijn geüpload naar onze online instant delivery systemen direct vanuit ons hoofdkantoor in Belize. Dit betekent dat je INSTANT levering van uw games ontvangt, onmiddellijk na uw aankoop!

Winnaar van LLoyds TSB Enterprise Awards – beste opstart 2012 (Oost)

Voorbeeld van een CD Key:

voorbeeld CD Key - spelletjesvoorjou.nl

 

 

 

 

Waar komen de CD Keys vandaan?

Ons bedrijf functioneerd door het invoeren van de spellen uit de belangrijkste distributeurs binnen de EU, waar spellen goedkopere prijzen van de detailhandel dan in landen als Australië hebben. Wegens de besparingen op de postzegel (zoals onze items digitaal verzonden worden), laat het ons toe om te zorgen voor extreem lage prijzen.

Wij streven er altijd naar om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, en we kunnen altijd een aangepaste offerte maken nav het aantal keys dat u wilt hebben!
Als je een game winkel vind die goedkoper is dan ons, stuur een email met bewijs en we zullen de prijs verlagen!

Zijn de CD Keys echt?
Absoluut. Wij kopen onze spellen van toonaangevende distributeurs van interactief vermaak en doen niet aan piraterij op enigerlei wijze. Geen van onze activatie-codes zijn van illegale key-generatoren. Elke code die wordt verzonden naar elke klant is uniek en ongebruikt. Het verifieert met de officiële online systemen van de uitgever van het spel zoals Steam of Origin, waardoor u zekerheid heft dat u een echt spel koopt.

Hoe gebruik ik Autokey? U kunt een eenvoudige demonstratie zien hoe onze Autokey systeem werkt door het bekijken van de video hieronder: (video gemaakt door CJS CD Keys klant)

 

Voorbeeld van een CD Key:

 

Welke betalingsmethoden accepteert CJS CD Key?
Wij accepteren Paypal, Skrill, Paysafecard, bankoverschrijving, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Redcoin en meer! U kunt ook met een creditcard betalen via Skrill.

Wat zijn de openingstijden van het bedrijf?
CJS CD Key is gevestigd in Belize. Onze openingstijden van het bedrijfsleven zijn van 9 am – 9 pm, 7 dagen per week. Echter, onze Autokey systeemfuncties zijn 24/7 beschikbaar, dus je kunt de CD Key op elk moment van de dag kopen en ontvangen via ons online systeem.

Veel plezier met ons aanbod, en tot snel!!