PC GAMES

Op deze site, worden de leukste en populairste spellen voor de playstation PC aangeboden.
We zijn druk bezig om deze pagina continue aan te vullen.

dead-island 2 - spelletjesvoorjou.nl

Dead Island 2 is een overlevingsavontuur in een open wereld. Het spel dient een combinatie van natuurlijke schoonheid, bloederige horror en geweld.

sims4 - spelletjesvoorjou.nl

De Sims 4 voor de computer combineert revolutionaire Sims met krachtige creatieve hulpmiddelen en gloednieuwe gameplay die gebaseerd is op emoties, zodat De Sims op geheel nieuwe wijze gespeeld kan worden.

tom clancys the division - spelletjesvoorjou.nl

Tom Clancy’s: The Division een open-wereld die permanente online is, verken New York en bestrijd het kwaad in deze RPG/third person shooter.

call of duty infinite warfare - spelletjesvoorjou.nl
Call of Duty: Infinite Warfare voor PC ,ga het gevecht aan met een meedogenloze vijand.
battlefield 1 - spelletjesvoorjou.nl

Battlefield 1 is een strijd tijdens de Eerste Wereldoorlog als infanterie of bestuur voertuigen te land, ter zee en in de lucht met deze nieuwe maar zeer boeiende game.

rise of the tomb raider -spelletjesvoorjou.nl

In Rise of the Tomb Raider ontrafelt Lara Croft een eeuwenoud mysterie en gaat op zoek naar het geheim van de onsterfelijkheid op de meest afgelegen en verraderlijke plekken van de wereld. Lara moet in dit avontuur vertrouwen op haar intelligentie en survival-skills. Ze werkt samen met nieuwe bondgenoten om haar lotsbestemming als Tomb Raider te vervullen.

call of duty ghosts - spellejesvoorjou.nl

In Call of Duty: Ghost voor de PC vecht je niet in een goed georganiseerde elite-eenheid maar is het zaak te strijden voor je overleving. Tien jaar nadat er een verwoestende gebeurtenis over de wereld trok zijn de grenzen voor eeuwig verdwenen. Hiermee is ook het evenwicht van de wereldmachten verstoord en de VS worden niet meer gezien als supermacht.

call of duty black ops 3 - spelletjesvoorjou.nl

Black Ops 3 introduceert een nieuw systeem achter de bewegingen – het zogenaamde ‘momentum-based chained-movement system’. Nooit kon je je met zoveel finesse door een omgeving verplaatsen, daarbij gebruik makend van controlled thrust jumps, slides en mantling abilities in een veelvoud aan combinaties.

battlefront - spelletjesvoorjou.nl

Star Wars: Battlefront wordt door DICE tot leven gebracht. Vechten in epische Star Wars gevechten op alle bekende planeten die we kennen uit de films. Verdien je plek bij de heldhaftige Rebels of vecht aan de kant van de Galactic Empire.Of je nu vecht als grondmacht of in de lucht je favoriete Star Wars gevechtsvoertuigen zoals de Snowspeeders , Speeder Bikes of de AT – ST ’s plaatsen je in het midden van het gevecht!

Fallout 4 speelt zich af in een post-apocalyptische open wereld, die vrij te verkennen is en waarin je moet zien te overleven. Als de enige overlevende van Vault 111 stap je in een door nucleaire oorlog verwoeste wereld. Elke seconde is een gevecht om te overleven in de ruïnes van Boston en je bent geheel vrij in al jouw keuzes.

fifa 17 - spelletjesvoorjou.nl

FIFA 17 voor de PC is gemaakt met de Frostbite-engine. Deze engine zorgt voor autenthieke, levensechte voetbalactie zoals nooit tevoren in een FIFA game.

mafia 3 - spelletjesvoorjou.nl

Met Mafia III Deluxe Edition voor PC haal je niet alleen de game in huis maar ook de Season Pass welke na release nieuwe content biedt. Zo blijf je voorlopig nog wel even hangen in de stad van New Bordeaux!

titanfall2 - spelletjesvoorjou.nl

Piloten en titanen verenigen zich als nooit tevoren in het langverwachte Titanfall 2 van Respawn Entertainment. Met een nieuwe singleplayer-campagne die de unieke band tussen mens en machine verkent en een diepgaandere multiplayer-ervaring dan zijn voorganger zorgt Titanfall 2 voor dynamische actie boordevol inventieve wendingen.

dishonored2 - spelletjesvoorjou.nl
Speel met Corvo Attano of de nieuwe vrouweljke huurmoordenaar Emily Kaldwin en maak jacht op jouw vijanden in Dishonored 2 op de PC!
south park the fractured - spelletjesvoorjou.nl
Nadat de eerste echte South Park game, The Stick of Truth, een enorm succes bleek. Gaat het verhaal verder met South Park: The Fractured But Whole op de PC.
overwatch - spelletjesvoorjou.nl
Overwatch is een first-person shooter met nadruk op coöperatieve gameplay. Kies jouw unieke held en stort je in de strijd!

RollerCoaster Tycoon World bevat vele nieuwe features en alle favoriete features van de fans die de game zo populair maakte.

warcraft-legion - spelletjesvoorjou.nl

World of Warcraft: Legion is het onheilspellende zesde deel van Blizzard Entertainment’s multiplayer online role-playing game.
Terwijl de situatie volstrekt hopeloos lijkt, verzamelen Azeroth’s helden al hun krachten om de legendarische Artifacts te kunnen hanteren. De krachtige wapens uit lang vervlogen tijden hebben de potentie om de Legion te gronde te richten. Ook sluiten Azeroth’s manschappen een hels pact met de Demon Hunters van de Illidari, een oude elfenorde van door fel getekende moordenaars.

anno2205 - spelletjesvoorjou.nl

In Anno 2205 zet je een nieuwe stap namens de mensheid en los je de belofte in om een betere toekomst op te bouwen. Je verovert de Aarde, breidt je rijkdom uit en bouwt bruisende steden en grote industriële complexen. Maar om de welvaart van je volk veilig te stellen moet je op reis, de ruimte in.
Een wetenschappelijke doorbraak in fusie-energie belooft goede dingen en het benodigde isotoop en het gas helium-3 kunnen alleen gevonden worden op de Maan. Verken de ruimte en vestig een nieuwe stad op de Maan in een spannende race voor grondstoffen en energie.

dirtyrally - spelletjesvoorjou.nl

DiRT Rally is de ultieme rally-ervaringen is 90 miljoen kilometers lang getest door de DiRT community. Het vangt de essentie van wat rally uniek maakt. Dat gevoel dat je probeert je hoofd koel te houden terwijl je in razend tempo door gevaarlijke bochten scheurt en alles uit je wagen probeert te persen.

homefront - spelletjesvoorjou.nl

Homefront: The Revolution is een open-world first person shooter. Jij leidt het verzet in een guerrillaoorlog tegen een superieure legermacht.
Een levende, ademende open wereld reageert op je acties. Jij en je verzetsgroep kunnen een opstand in de straten doen ontstaan en de bezetting omvormen tot een revolutie. De onderdrukte burgers vechten terug!

civilization - spelletjesvoorjou.nl

Word In PC DVD Sid Meier’s Civilization VI heerser over de gehele wereld door een beschaving te stichten en het te begeleiden door het stenen tijdperk tot aan het informatietijdperk. Voer oorlog, gebruik diplomatie, ontwikkel je cultuur, en neem het op tegen de machtigste leiders uit de geschiedenis wanneer je probeert de grootste beschaving op te bouwen die de wereld ooit gekend heeft.

fifa 16 - spelletjesvoorjou.nl

FIFA 16 voor de PC op alle vlakken om een gebalanceerde, authentieke en spannende voetbalervaring te bieden die je op jouw manier op een hoger niveau laat spelen. En met volledig nieuwe manieren om te spelen! Met innovatieve gameplaykenmerken brengt FIFA 16 verdedigen met zelfvertrouwen, Controle op het middenveld en biedt je de gereedschappen om meer Magische momenten te creëren dan ooit. Nieuwe spelers van de serie of ervaren spelers die hun spel willen verbeteren kunnen op een hoger niveau spelen dankzij de volledig nieuwe FIFA Trainer.

sniper3 - spelletjesvoorjou.nl

Wees een sluipschutter, wees onzichtbaar en wees een strijder: welkom in de wereld van Sniper: Ghost Warrior 3.In Sniper: Ghost Warrior 3 neem je de rol aan van een meedogenloze Amerikaanse sluipschutter. Je bent gedropt achter de vijandige linies in Georgië met maar één doel voor ogen: vermijd dat oorlogscriminelen het land in chaos storten. Infiltreer in deze moderne militaire shooter en voltooi je missie.