LAATSTE NIEUWS!

Op zoek voor kado’s waar je kind ook nog wat van opsteekt? Dan moet je bij SlimmerSpelen.nl zijn. De gloednieuwe webshop met uniek speelgoed voor een scherpe prijs.

SlimmerSpelen.nl heeft net díe dingen die je nergens anders vindt. Al het speelgoed is uitgebreid getest met en door ouders en kinderen. Uiteraard is alleen het beste opgenomen in de webshop. Je vindt er bij ieder product handige speeltips, reacties van ouders en kinderen en filmpjes en foto’s van het speelgoed.

Weet je niet wat voor cadeau je moet kopen voor Sinterklaas of andere gelegenheid? Doe de Speelwijzer. Daar kies je de leeftijd van het kind en een ontwikkelgebied. Vervolgens krijg je speelgoedadvies op maat.

slimmerspelen

Black Friday gaat los in Nederland Black Friday heeft een aantal jaar geleden zijn intrede gemaakt in Nederland. Alhoewel deze feestelijke koopjesdag een Amerikaanse traditie is, zijn er tegenwoordig ook veel Nederlandse retailers die op deze koopgekte inspelen. De eerste jaren waren dit slechts enkele kleine winkels, maar tegenwoordig doen ook de grotere retailers als MediaMarkt en BCC mee aan deze geweldige koopjesdag! Ook grote merken als Apple en Sony zijn tegenwoordig in Nederland actief tijdens Black Friday en geven op deze dag uitzonderlijke korting. Wat biedt Black Friday jou als consument?

iphone-5sDe geavanceerde iPhone 5s is uitgerust met de A7-chip met 64- bits architectuur, de Touch ID sensor voor vingerafdrukken, een nieuwe 8-megapixel iSight-camera, een nieuwe FaceTime HD-camera, supersnel mobiel internet, iOS 7 en iCloud. En toch is deze iphone nog steeds dun en licht.